IT and digital

Software udvikler

Forestil dig en fremtid, hvor du er med til at understøtte vores Trading Floor med data og automatisering af processer

I denne rolle vil du komme til at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Trading Floor er bemandet 24/7 og er stærkt afhængige af at systemer og data er til rådighed. Dette indbefatter fx at sikre at data er tilgængelige i databasen, automatisering af manuelle processer og overvågning af at det hele kører.

Velkommen til Data & Applications
Du bliver del af Data & Applications, hvor du sammen med dine kolleger bliver ansvarlig for at sikre at alle Trading Floor’s dataflow, data og systemer er tilgængelige 24/7. Afdelingen arbejder med data fra måler aflæsningen på kraftværkerne, til Trading Floor hvor data ender hos back office. Du vil indgå i den del af teamet der fokuserer på Trading Floor. Vi tilbyder en stilling, hvor du har stor indflydelse på håndtering af opgaver, og bidrager med din viden og ekspertise. I vores team arbejder vi gerne sammen om at finde de bedste løsninger, men tilbyder også fordybelse for den enkelte, og giver rum for udvikling.

I jobbet vil du:

  • være med til at oprette data flows internt og eksternt, både i teamet og i samarbejde med IT
  • administrere tidsserie databasen
  • være med til at automatisere og forbedre processer internt og til Trading Floor
  • deltage i supporten af Trading Floor
  • udføre diverse ad-hoc opgaver.

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

  • kan håndtere flere opgaver samtidigt og trives i et omskifteligt miljø
  • har erfaring indenfor programmering i C#, scripting og VBA, og gerne Python og SQL
  • har erfaring med rest-api
  • har en relevant uddannelse med softwareudvikling.

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

Få et job, der gør en forskel
Ørsted er kåret som verdens mest bæredygtige energiselskab, og som global leder står vi i spidsen af klimakampen. Hos os vil du være med til at skabe og drive de ændringer, der kan lede til en grøn fremtid indenfor energi. Du vil styrke dit talent i en hurtigt voksende branche, hvor du vil have mulighed for at lære og udvikle dig gennem udfordrende opgaver og i samarbejde med førende eksperter. Her vil du arbejde i et behageligt arbejdsmiljø baseret på tillid, respekt og samarbejde.

Form fremtiden med os
Send din ansøgning til os så hurtigt som muligt.

Hvis du ønsker at anmode om justeringer af arbejdsmetoder, arbejdsmønstre eller vurderings- eller interviewprocessen, tager vi med glæde en snak om alternative arrangementer.

Bemærk venligst, at din ansøgning kun bliver taget i betragtning, hvis den indsendes via vores online karriereside.